fit20: jouw wekelijkse gezondheidstraining

Wil je meer energie? Betere conditie? Dagelijkse boodschappen met gemak tillen? Harder fietsen op je mountainbike? Van je rugpijn af? Een gestroomlijnd lichaam? Meer plezier in je leven?

We zijn allemaal doordrongen van de noodzaak om goed voor ons lichaam te zorgen. Maar hoe en wanneer dan? Als het je al lukt om naar een fitness te gaan wat doe je dan? Wat is een veilige en effectieve manier om fit en sterk te worden? En nog belangrijker...te blijven!

De oplossing komt uit Nederland. En heeft van daaruit de wereld veroverd.

fit20: fit in 20 minuten per week.

  • Bij voorkeur op afspraak
  • Met een Gecertificeerde personal trainer
  • Zonder omkleed gedoe
  • Met een super goed effect op je hele lichaam

fit20 wérkt. Voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of fitheidsniveau. Dus ook voor jou! Duizenden mensen gingen je voor. Ervaar een gratis kennismakingstraining. Er zal een wereld voor je open gaan.

Gratis ervaren
Ontdek de fit20 formule

Onze succesformule fit20 Eeklo

1

Meer dan 14.000 klanten

Meer dan 14.000 klanten gingen je voor. En we hebben al meer dan 1 miljoen trainingen gegeven. Ervaar het zelf!

2

Meer dan 120 studio's in Europa

Wekelijks staan er meer dan 300 fit20 Personal Trainers in Europa voor je klaar. Je bent van harte welkom om het ook te ervaren!

3

Wereldwijde formule

In 2009 zijn wij met onze eerste studio in Nederland begonnen. Inmiddels hebben we studio's in de UK, België, Qatar, Nieuw-Zeeland, Duitsland Frankrijk en Amerika. Meerdere landen gaan binnenkort open!

“Het heeft een enorme impact op je gezondheid”

Mike Weerts in gesprek met José van den Berg

fit20 klant José van den Berg vertelt aan Mike Weerts hoe de fit20 training haar leven heeft veranderd in de eerste aflevering van De Kracht van Kracht.

Bekijk hier José's video

“Ik blijf dit doen zolang ik dat kan”

Change story van Michiel van Haastert

Ik vind het ook nog steeds heerlijk dat ik zo uit mijn werk de training kan doen. Niet zweten en geen omkleedgedoe. De begeleiding is prettig en het kost me weinig tijd. Dat is een enorme winst.

Lees Michiel's hele ervaring

"Geen bloeddrukverlagers meer!"

Change story van Marion Wiggers

Gedurende het afgelopen jaar dat ik fit20 doe heb ik gemerkt dat ik steeds langer en makkelijker kan staan en lopen. Ik ben écht sterker geworden. Geen spierpijn bij zware karweitjes en de daarvoor altijd aanwezige vage pijn in de onderrug is verdwenen. Alles gaat me makkelijker af.

En voor mij is dé grote winst dat mijn bloeddruk naar normale waarden is gezakt. Ik ben inmiddels gestopt met bloeddrukverlagers!!!

Lees Marion's hele ervaring

Waarom train je bij fit20 Eeklo altijd met Personal Trainer?

Uit onderzoek (zie video van Prof. James Steele) blijkt dat je trainingsresultaten effectiever zijn wanneer je begeleid wordt door een Personal Trainer dan zonder deze begeleiding. Onze Personal Trainers motiveren je tijdens iedere training om je door de lastige momenten heen te leiden. Ze letten op je houding om naderhand blessures te voorkomen. En er wordt op ademhaling, ritme en tempo gelet om jouw beste trainingsresultaat te behalen. Wekelijks houden zij jouw resultaten bij in onze eigen ontwikkelde trainersapp.

Lees meer